Μελέτη-Λιάγκας: Πως τέλειωσε η κόντρα ανάμεσά τους;

Πριν λίγο καιρό μια ακόμη τηλεοπτική κόντρα είχε ξεσπάσει στην ελληνική showbiz. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελεονώρα Μελέτη οι οποίοι για ένα διάστημα είχαν κόψει την επικοινωνία τους μετά από ένα σχόλιο του πρώτου. Ωστόσο, πλέον η κόντρα αυτή ανήκει στο παρελθόν. Πώς, όμως, τα ξαναβρήκαν οι δύο παρουσιαστές;

Την περασμένη εβδομάδα, η Ελεονώρα Μελέτη, καλεσμένη της νέας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου έδωσε την δική της εξήγηση, λέγοντας ότι όλα λύθηκαν μέσω sms.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Star είπε: “Παίξαμε ένα βίντεο στην εκπομπή για το νέο πρωινό του Mega, εγώ είπα τη γνώμη μου η οποία ήταν θετική, γιατί αυτό που έβλεπα ήταν όντως θετικό και το είπα και πολύ ευγενικά από την πλευρά του μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μου να με ευχαριστήσει. Του απάντησα κι εγώ κι έτσι λύθηκε η παρεξήγηση”.

Εν συνεχεία, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη αν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η Ελεονώρα είπε “Δεν μπορώ να σας πω. Θα δείτε!”.

Read More

And More