Λιάγκας – Σκορδά: Έκαναν ξανά πρεμιέρα στο Πρωινό – Τα πρώτα λόγια, η αμηχανία και η νέα ομάδα

Διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή ήταν η σημερινή έναρξη για το Πρωινό του ΑΝΤ1 αφού για πρώτη φορά είδαμε μετά από τρία χρόνια τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στο τιμόνι της παρουσίασης στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Πρώτη στο άδειο πλατό μπήκε η Φαίη Σκορδά. Λίγο μετά η κάμερα γύρισε και έδειξε τον Γιώργο Λιάγκα με την παρουσιάστρια να τον καλεί να πάρει θέση δίπλα της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά εισέβαλλε στο πλατό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με “προβληματισμένο” ύφος και πλησιάζοντάς τους αναφώνησε χιουμοριστικά, “μαμά, μπαμπά”…Αμέσως μετά ακολούθησαν διαφημίσεις.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμά τον λόγο πήρε πρώτη η Φαίη Σκορδά.

“Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλώς όρισες και καλώς επέστρεψες” είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε,

“Να δούμε πόσο θα μας φτουρίσει αυτή τη φορά. Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί πριν 10 χρόνια, τα τέσσερα τελευταία τον συνεχίζεις με επιτυχία μόνη σου και τώρα ξαναενωνόμαστε… Το αγαπάω πολύ το Πρωινό. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου παρόλο το ότι έχω περάσει πολύ καλά και σε άλλα κανάλια”.

Η αμηχανία και των δυο ήταν φανερή και δεν δίστασαν να το μοιραστούν και με τους τηλεθεατές.

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε η νέα ομάδα που θα πλαισιώνει την εκπομπή και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Τάσο Τεργιάκη. 

Read More

And More