Λίγες ώρες πριν από τον πριγκιπικό γάμο: Όσα έκαναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle!

Όλα είναι έτοιμα για τον πριγκιπικό γάμο του Harry με την αγαπημένη του Meghan Markle . Το παλάτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ασχολείται εδώ και καιρό με το γεγονός της χρονιάς και σήμερα ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την κούκλα αγαπημένη του και γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς Suits, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στις 12 το μεσημέρι (14:00 ώρα Ελλάδος).

Τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έδωσαν μια γέυση από τις στιγμές της πρετοιμασίας αλλά και του Harry και της Meghan, λίγες ώρες πριν από τον γάμο.

Ο στολισμός…

Η Μeghan Markle με την μητέρα της Doria Ragland, χθες το απόγευμα, φτάνοντας στο Cliveden House Hotel. Η μητέρα της νύφης γνώρισε τη βασιλική οικογένεια και όλοι μαζί ήπιαν τσάι.

Όσο για τον πρίγκιπα Harry που έλαβε σήμερα τον τίτλο του δούκα του Σάσεξ από τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ κι έτσι η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η πρώτη που λαμβάνει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ, χθες το απόγευμα απόλαυσε την υποδοχή του κόσμου στο στο κάστρο του Windsor, κάνοντας μια βόλτα με τον αδερφό του και κουμπάρο του, πρίγκιπα William.

 

Read More

And More