Lighten Up! Πιάτα που “πετούν” στα ουράνια. Εσύ τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

Πάμε ελαφριά… για να ξεχάσουμε τα κιλά των διακοπών στην παραλία. Πάμε όμως και νόστιμα… γιατί ένα light πιάτο θα πρέπει να είναι και νόστιμο. Έτσι για να μην σε κάνει να αισάνεσαι δύο φορές άσχημα που επέστρεψες και πάλι στην καθημερινότητα.

Μία ξεχωριστή συνταγή για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Κάνε κλικ επάνω στον τίτλο του πιάτου που σου κάνει “κλικ” και δες πως θα το ετοιμάσεις!

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αντικατάστησε τον κιμά με νόστιμο portobello ψημένο στο γκριλ σε μια μαρινάρα μπαλσάμικου και σκόρδου. Ένα burger διαφορετικό από τα άλλα με μόλις 260 θερμίδες.

ΤΡΙΤΗ

Η συνταγή αυτή είναι πια παραδοσιακή. Όποτε την πετυχαίνεις στον κατάλογο κάποιου ιταλικού εστιατορίου δεν χάνεις ευκαιρία να την παραγγείλεις. Δοκίμασε να την ετοιμάσεις μόνη σου στο σπίτι με αυτή εδώ την απλή συνταγή…

ΤΕΤΑΡΤΗ

Δημοφιλής τεχνική στη Γαλλία που κρύβει μέσα της όλη τη γεύση των συστατικών. Ένα πακετάκι από λαδόκολλα σου αποκαλύπτει λεμονάτο φιλέτο γλώσσας με τρυφερές καρδιές από αγκινάρα. Και φυσικά θα ήταν υπέροχο να το σερβίρεις με τραγανή γαλλική μπαγκέτα. Ένα ελαφρύ πιάτο με μόλις 232 θερμίδες!

ΠΕΜΠΤΗ

Αν είσαι λάτρης της μελιτζάνας αυτή είναι σίγουρα η συνταγή σου. Η μελιτζάνα χαρίζει το άρωμα και τη γεύση της στο φαγητό και κάνει το μοσχαρίσιο κρέας τρυφερό και πεντανόστιμο. Ένα πιάτο για να… αδειάσεις όλο το δοχείο με τη φέτα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τι κι αν όσο ήσουν μικρή έκανες τα πάντα για να αποφύγεις τα φρέσκα λαδερά φασολάκια της μαμάς; Τώρα που μεγάλωσες εκτιμάς τις απλές και υπέροχες μεσογειακές γεύσεις. Ειδικά εαν έχεις και μπόλικη φέτα να τα συνοδεύσεις είναι εκπληκτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τρελαίνεσαι για γλυκόξινες γεύσεις; Ειδικά το κινέζικο κοτόπουλο με την απαλή πορτοκαλί σαλτσούλα είναι το αγαπημένο σου. Δες εδώ πως θα ετοιμάσεις γλυκόξινο κοτόπουλο εύκολα και γρήγορα και θα πάρεις τα chop sticks ανά χείρας…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Τα ζυμαρικά θα σε κρατήσουν, τα λαχανικά θα σε δροσίσουν και το σύνολο θα σε ενθουσιάσει. Απλή και εύκολη για να χορτάσεις με μόλις 120 θερμίδες τη μερίδα!

SWEET CORNER

Και καλή όρεξη…

Read More

And More