Λίνα Πρίντζου: Περιγράφει πώς βρήκε το κουτάβι στα σκουπίδια με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – “Ήταν καρμικό”

Η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μας συγκλόνισαν πριν λίγες μέρες όταν τυχαία βρήκαν σε ένα κάδο σκουπιδιών ένα κουταβάκι. Η Λίνα το άκουσε να κλαίει και ο ηθοποιός μπήκε στον κάδο και το βρήκε. Το υιοθέτησαν και πλέον είναι μέλος της οικογένειάς τους μαζί με τα άλλα δυο τους σκυλιά.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και περιέγραψε στη Ναταλία Γερμανού, πως βρήκε το κουταβάκι αλλά και για το άλλο του σκυλί τη Χριστίνα που το είχαν χάσει για δυο ολόκληρα χρόνια και το ξαναβρήκαν!

“Στην πραγματικότητα ήταν πολύ καρμικό. Βρεθήκαμε γιατί μας ένωσε το κάρμα. Ακουσα ένα αδύναμο κλάμα. Το κουτάβι ήταν καταπλακωμένο από όλα τα σκουπίδια. Απορώ και ‘γω πως το άκουσα. Τώρα έχουμε τρία σκυλιά. Τη βγάλαμε Σφήνα, γιατί μπήκε στη ζωή μας σαν σφήνα” είπε η Λίνα στην εκπομπή, έχοντας αγκαλιά το ζωηρό κουτάβι!

Η Χριστίνα ( το άλλο σκυλί τους) μας άνοιξε το δρόμο να αγαπήσουμε τα ζώα. Κατσικώθηκε στο σπίτι μας. Μας επέλεξε. Τη χάσαμε για δυο ολόκληρα χρόνια και τη βρήκαμε ξανά. Ήταν συγκλονιστικό το πως τη βρήκαμε και πως μας θυμήθηκε.

Για τα επαγγελματικά τους σχέδια: Είμαστε ακόμα μουδιασμένοι. Εγώ δεν θα κάνω θέατρο. Γράφω μια ιστορία, ένα βιβλίο και ελπίζω να τα καταφέρω, να ξαναμπώ στην ιστορία γιατί είχα καιρό να γράψω.Ο Βασίλης θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο ότι σταμάτησε απότομα με την καραντίνα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Printzou (@linaprintzou)

Read More

And More