Η νέα μούσα της Estee Lauder λέγεται… Muse!

Τα κορίτσια που περπατούν στο catwalk των μεγαλύτερων και πιο σπουδαίων οίκων ανά τον κόσμο είναι τα νέα fashion icons! Icons με τα οποία εταιρίες καλλυντικών υπογράφουν τα τελευταία χρόνια συμβόλαια συνεργασίας πολλών χιλιάδων ευρώ προκειμένου να δώσουν φρέσκο αέρα στο brand τους.

Η Natasha Poly είναι ένα τέτοιο παράδειγμα: υπέργραψε πολύ, πολύ πρόσφατα για την L’Oreal Paris στην στιγμή που η τελευταία μας έχει συνηθίσει σε celebrities όπως η JLO.

Η Estee Lauder από την άλλη ανοίγει τις πόρτες της στην Arizona Muse για να μπει κι εδώ φρέσκος αέρας. Μάλιστα, το story πριν την ανακοίνωση της συνεργασίας έχει πολύ ενδιαφέρον.

Για την ιστορία (και το ενδιαφέρον) σου λέω ότι: η Arizona Muse είχε μόλις τελειώσει από το fashion week του Παρισιού όταν επιστρέφοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της βρήκε μια τεράστια ανθοδέσμη και μια κάρτα. “Γύρισα στο δωμάτιό μου και βρήκα μια τεράστια ανθοδέσμη από την Aerin Lauder η οποία με καλωσόριζε στην εταιρία. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει το fashion week”, ανέφερε η 23χρονη Arizona.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια είναι η αγαπημένη σειρά της Arizona. “Όλα ξεκινούν από την περιποίηση” λέει και δηλώνει ξεκάθαρα fan της σειράς Re-nutriv.

Read More

And More