Lindsay Lohan: Το ξέφρενο party για τα γενέθλιά της στη Μύκονο! Video

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται και φέτος για να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Lindsay Lohan. Το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ, επέλεξε την κοσμοπολίτικη Μύκονο και το sea side club Rakkan στο Καλό Λιβάδι για να σβήσει τα 30 κεράκια της τούρτας της και να γιορτάσει ως το πρωί.

Η άφιξή της στο διάσημο στέκι ήταν επεισοδιακή, μιας και η Χολιγουντιανή σταρ θέλησε να περάσει απαρατήρητη και να αποφύγει τους παπαράτσι. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την “τσάκωσε” την ώρα που έφθασε στο μαγαζί για να υποδεχτεί τους διάσημους φίλους της. Για μια ακόμη φορά ήταν πολύ σέξι, φορώντας ένα μικροσκοπικό μεταλλικό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Η δημιουργία μάλιστα, που επέλεξε για τα γενέθλιά της ήταν Ελληνίδας σχεδιάστριας… Και συγκεκριμένα ήταν φόρεμα Celia Kritharioti Haute Couture!

Happy bday, Lilo! @lindsaylohan on her way to her “Happy 30th” Party last night, sparkles in Celia Kritharioti Haute Couture embroidered creation with fringes. #celiakritharioti #hautecouture #lindsaylohan #happybday #visitgreece #mykonos

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις


Μαζί της ήταν και ο αρραβωνιαστικός της και Ρώσος μεγιστάνας Egor Tarabasov, που φρόντισε ώστε τα μέτρα ασφαλείας στο πάρτυ να είναι δρακόντεια. Ενώ, την Lindsay τίμησαν με την παρουσία τους λίγοι καλοί φίλοι και μέλη της οικογένειάς της.

@jimmyfallon happy birthday to me from a genius mind with a beautiful heart!!Hurry back to london soon! #letsdothis #LILOIS30

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Δες το video του Mykonos Live Tv:

Read More

And More