Λίζα Δουκακάρου: Σπάνια βραδινή έξοδος!

Είναι από τις πιο διακριτικές παρουσίες στο χώρο της δημοσιογραφίας και σίγουρα από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Η Λίζα Δουκακάρου κάνει σπάνια βραδινές εξόδους αλλά όταν αποφασίσει να κυκλοφορήσει κερδίζει τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου του Mega επιλέγει τις περισσότερες φορές ήσυχα στέκια για ποτό με τους φίλους της ή θεατρικές παραστάσεις. Αγαπάει πολύ το θέατρο και φροντίζει να μην χάνει τα καλά έργα της σεζόν.

Το TLIFE την απαθανάτισε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Κιβωτός όπου παρακολούθησε την πρεμιέρα του “Γκάμπυ”. Εμπνευσμένο από το βιβλίο της Γαβριέλλας Ουσάκοβα, «Η ζωή μου» και από ήρωες των χρονογραφημάτων του Νίκου Τσιφόρου.

Την σκηνοθεσία της παράστασης αλλά και την μουσική επιμέλεια υπογράφει η Κίρκη Καραλή και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Γωγώ Μπρέμπου, Λίλα Μπακλέση και Χρήστο Σιμαρδάνη.

Η Λίζα χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές, ενώ δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί μετά το τέλος της παράστασης. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο φουαγιέ με την Γωγώ Μπρέμπου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που επίσης βρέθηκε στο κοινό.

Read More

And More