Λιζέτα Νικολάου: Oι τελευταίες εμφανίσεις της τραγουδίστριας λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της

Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους οικείους της και τους ανθρώπους που την αγάπησαν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία στη μουσική βιομηχανία είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν μερικές ημέρες, το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι της εντατικής. Η Λιζέτα Νικολάου υπέκυψε στα τραύματά της και χθες Παρασκευή 11/8 άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια την περασμένη Παρασκευή είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν πηγαίνοντας στην τουαλέτα ενός καταστήματος γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά, όπου οι ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή της και την εισαγωγή της στη ΜΕΘ. Οι θεράποντες γιατροί θεωρούσαν όμως την κατάστασή της μη αναστρέψιμη…

Μάλιστα, η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν μόλις πριν έναν χρόνο – τον Αύγουστο του 2022 – όταν είχε βρεθεί στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πολύ κοινωνική και τιμούσε με την παρουσία της συναδέρφους και φίλους. 

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Λιζέτας Νικολάου:

  • 01-08-2022 – Θέατρο Άλσος – «Τι ζούμε ρε;»

  • 30/03/2023 – Γλυφάδα-Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα

  • Στις 04/04/2023 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην κηδεία της Ρένας Κουμιώτη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More