Λιζέτα Νικολάου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της τραγουδίστριας – Το μήνυμα του γιου της

Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους οικείους της και τους ανθρώπους που την αγάπησαν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έχει χαράξει μια λαμπρή πορεία στη μουσική βιομηχανία είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν μερικές ημέρες, το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι της εντατικής. Η Λιζέτα Νικολάου υπέκυψε στα τραύματά της και χθες Παρασκευή 11/8 άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο γιος της τραγουδίστριας, Αλέξανδρος Λιάνης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την επίσημη σελίδα της Λιζέτας Νικολάου στο Facebook, ενώ ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την ημέρα και ώρα τέλεσης της κηδείας.

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης», έγραψε ο Αλέξανδρος Λιάνης σε ανάρτησή του.

 

Read More

And More