“Λόγω Τιμής”: Η συγκίνηση των πρωταγωνιστών στα γυρίσματα της σειράς [video]

Ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Ηρώ, ο Βασίλης, ο Άρης, η Μάνια και η Αθηνά, κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ’90. Μια παρέα φίλων αρχίζει την κοινή της ζωή στην Πάτρα και μπαίνει στις καρδιές των τηλεθεατών. Το “Λόγω Τιμής“, η εμβληματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη με το εξαιρετικό καστ ηθοποιών επιστρέφει στο σήμερα, 20 Χρόνια Μετά.

Το “Λόγω Τιμής – 20 Χρόνια Μετά” είναι μια τηλεοπτική παραγωγή με κινηματογραφικές προδιαγραφές και σπουδαίους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εκτός από την Αθήνα, ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα πανέμορφα Κύθηρα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τη γνωστή παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει για τις συμμετοχές τους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Το “Λόγω Τιμής – 20 Χρόνια Μετά” επιστρέφει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 23.00, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

Η κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα“, ωστόσο, μπήκε στα γυρίσματα της σειράς, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου και η Βίκυ Βολιώτη, μίλησαν για την συνάντησή, αλλά και την συνεργασία τους, μετά από 20 χρόνια.

Αναμένουμε την επιστροφή του “Λόγω Τιμής“…

Read More

And More