Λουκία Πιστιόλα: «Έχω υπάρξει μάρτυρας σε κακοποίηση φίλης μου»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Λουκία Πιατιόλα με αφορμή την παράσταση “Μανδραγόρας” στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει τα ριάλιτι εμφανίστηκε κατηγορηματική. Μάλιστα η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε πως έχει γίνει και μάρτυρας σε σωματική κακοποίηση φίλης της και πήγε στην αστυνομία η οποία όμως δεν έκανε τίποτα.

«’Οχι είναι φρικιαστικά πράγματα αυτά με τα ριάλιτι και μάλιστα στην εποχή που ζούμε με την αλλαγή για τη θέση της γυναίκας. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδερφικής μου φίλης. Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Στην αστυνομία που κατήγγειλα το περιστατικό ζητούσαν αποδείξεις, να πάει η γυναίκα δαρμένη και μωλωπιασμένη. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη. Αντί να κινητοποιηθεί ένα ολόκληρο σύστημα – υπήρχε και παιδί στη μέση – και μόνο με την καταγγελία, αδιαφόρησαν.

Οι αστυνομική ειρωνευόντουσαν κιόλας τη φίλη μου, “τι του έκανε και τη χτύπησε”. Τραγικό; Και από την άλλη βλέπουμε το Bachelor που οι γυναίκες ως χαρέμι ακολουθούν τον σουλτάνο. Ανατριχιαστικό» είπε χαρακτηριστικά η Λουκία Πιστιόλα.

Read More

And More