Site icon TLIFE

Λουλουδοπόλεμος στην πρεμιέρα Οικονομόπουλου- Γονίδη! Φωτογραφίες

Έναν διαφορετικό “πόλεμο” έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος αφού κυριολεκτικά οι θαυμαστές του τον έραναν με γαρύφαλλα στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Fever όπου εμφανίζεται μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη!

/
Με νέα εμφάνιση με μουστάκι, ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο τραγουδιστικό εαυτό του στην πρεμιέρα του.


Το αποτέλεσμα; “Βροχή” από λουλούδια που απόθεσαν στα πόδια του οι θαυμαστές του!


Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε θερμά τους θαμώνες του Fever καλωσορίζοντάς τους σε ένα σχήμα που υπόσχεται διασκέδαση με πολύ τραγούδι!


Ο λουλουδοπόλεμος συνεχίστηκε όλο το βράδυ αλλά ο τραγουδιστής δεν φαίνεται να πτοείται! Αντίθετα αφιέρωσε τις επιτυχίες του στο κοινό που τον παρακολούθησε!


Οι κοπέλες του μαγαζιού, ντυμένες στα κόκκινα, δεν σταμάτησαν να ραίνουν τον Νίκο Οικονομόπουλο με γαρύφαλλα όλο το βράδυ!


Ο πάντα ανατρεπτικός Σταμάτης Γονίδης τραγούδησε παλιά και νέα τραγούδια του από την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά “Δεν μπορεί να μη σου λείπω”.


Για τον Σταμάτη Γονίδη αυτή ήταν μια ξεχωριστή πρεμιέρα καθώς επανέρχεται μετά από διακοπή 2 χρόνων στα νυχτερινά δρώμενα!


Τι πιο εκρηκτικό από ένα ντουέτο της σέξι-ντυμένη με δερμάτινα-Κατερίνας Στικούδη και του Σταμάτη Γονίδη;


Η Κατερίνα έχει πολλά να μάθει πλάι σε έναν βετεράνο της νύχτας όπως ο Σταμάτης Γονίδης, εξ’ ού και το βλέμμα λατρείας προς τον τραγουδιστή!


Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της φορώντας ένα ολόλευκο κορμάκι με κρόσια και ψηλοτάκουνα μποτάκια!

© 2024 tlife.gr