Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους – Φωτογραφίες

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποφεύγει να πει το παραμικρό για την προσωπική του ζωή ωστόσο, είναι πλέον γεγονός πως έχει γυρίσει οριστικά κεφάλαιο.

Οι φήμες πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Influencer Μαρίας Παπαγεωργίου κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν τους έχουμε δει ποτέ να φωτογραφίζονται μαζί, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος όποτε ρωτάτε γι’ αυτό το θέμα δε δίνει καμία απάντηση, τονίζοντας πως δεν αφορά κανέναν το τι κάνει στα προσωπικά του.

Οι αναρτήσεις όμως του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαρίας Παπαγεωργίου από τα ίδια μέρη προδίδουν πως όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά και ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Τις τελευταίες ημέρες οι δυο τους βρίσκονται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπου πρόκειται να γιορτάσουν και το Πάσχα. 

Τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπούν τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η κούκλα influencer, και οι διακοπές του Πάσχα ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για τους δυο τους να ταξιδέψουν σε έναν εξωτικό προορισμό. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού

 

Read More

And More