Λυδία Παπαϊωάννου: Ο γιος της έγινε ενός έτους! Δες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του

Πριν από ένα χρόνο, η Λυδιά Παπαϊωάννου έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα. Από εκείνη τη μέρα, το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δείχνει ξετρελαμένο με τον γιο τους, ο οποίος τους έχεις πάρει τα μυαλά.

Χθες, ο μικρούλης είχε τα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του ετοίμασαν για εκείνον ένα μεγάλο πάρτι. Μάλιστα, του αγόρασαν μια τούρτα με θέμα τη ζούγκλα, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον και ήταν άκρως εντυπωσιακή.  Όλοι μαζί οι καλεσμένοι τραγούδησαν στον μπόμπιρα το Happy Birthday, ενώ εκείνος, με τη βοήθεια του μπαμπά και της μαμάς του, έσβησε το κεράκι του, δείχνοντας πολύ χαρούμενος.

Η στενή φίλη του ζευγαριού, Αγγελική Δούκα, δημοσίευσε στα social media δύο φωτογραφίες από το πάρτι και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την Λυδία Παπαϊωάννου να χαμογελά δίπλα στο Κυριάκο Μπαλάσκα, ο οποίος είχε στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο τους, αλλά και την τούρτα-υπερπαραγωγή που έσβησε ο μικρούλης.

Εμείς ευχόμαστε “χρόνια πολλά” στο χαριτωμένο μπέμπη!

Read More

And More