Λυδία Παπαϊωάννου: Πέντε μήνες μετά τη γέννα, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου της!

Πριν από πέντε μήνες, η Λυδιά Παπαϊωάννου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει ξετρελαθεί με τον μικρούλη, ενώ καθημερινά και οι δυο τους βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί του.

Η Λυδιά, ως λάτρης των social media, συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της και τον γιο τους.

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μικρού πρίγκιπά της και, μάλιστα, στην αγκαλιά του μπαμπά του. “Πώς δεν τρώνε οι γονείς τα πατούσια των μωρών τους είναι να απορείς #σεφαω #5monthsold #αχμωρηαθηνα #ασχετοαλλακαισχετικο @kiriakos_darksidetattoosociety”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More