Λυδία Παπαϊωάννου: Ποζάρει με τον 11 μηνών γιο της στα χιόνια! [pic]

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Λυδιά Παπαϊωάννου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα. Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει ξετρελαθεί με τον μικρούλη, ενώ καθημερινά και οι δυο τους βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί του.

Η Λυδιά, η οποία είναι λάτρης των social media, μετά την γέννηση του γιου της, έκανε κάποιες τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram για τον μικρό της πρίγκιπα. Επειδή, όμως, είναι χαμηλών τόνων και επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει δείξει στους followers της ούτε το πρόσωπό του μπέμπη, αλλά ούτε και στιγμές από την καθημερινότητάς της μαζί του.

Το πρωί της Τετάρτης 1η Μαΐου, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε, μετά από αρκετό καιρό, μια νέα φωτογραφία με τον μπόμπιρα, ο οποίος τον Ιούνιο θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Η ευτυχισμένη οικογένεια ντύθηκε στα ζεστά και, σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο που αυτή τη μέρα επιλέγει να βρεθεί κοντά στη θάλασσα, επισκέφθηκε ένα χιονοδρομικό κέντρο για να κάνει σκι. Εκεί, λοιπόν, η Λυδία πόζαρε χαμογελαστή στον φακό του αγαπημένου της έχοντας αγκαλιά το παιδί τους.

“ΕΝΤΑΞΕΙ το είδα ότι όλοι πήγατε στις θάλασσες, ε, εμείς πήγαμε στο βουνό”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Μαμά και γιος φωτογραφήθηκαν μαζί και έκαναν το Instagram να… λιώσει!

Read More

And More