“Λύγισε” η Ντόρα Μπακογιάννη στο τελευταίο αντίο στον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [pics]

Σε ηλικία 99 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η οικογένειά του βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας σε βαρύ πένθος. Συντετριμμένα τα παιδιά του Ντόρα Μπακογιάννη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, και όλα τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη έφτασαν πριν από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (31.05.2017) στη Μητρόπολη για να περιμένει να φτάσει η σορός του πατέρα της, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο. Εξαιτίας ενός προβλήματος στο πόδι, περπατά ακόμα με πατερίτσα. Εκείνος τη βοήθησε να ανέβει τα σκαλιά και είναι συνεχώς στο πλευρό της να τη στηρίζει.

Με δάκρυα στα μάτια, η γνωστή πολιτικός χαιρετά όποιον την πλησιάζει και περιμένει να φτάσει η σορός του πατέρα της. Κι όταν φτάνει, λυγίζει. Δίπλα της, τα αδέρφια της, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα κι ο Κυριάκος. Και φυσικά τα παιδιά της, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη.

Όταν το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τοποθετείται μέσα στο ναό, για να γίνει πρώτα ένα τρισάγιο και μετά να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, η Ντόρα Μπακογιάννη, καθιστή κοιτά με μάτια υγρά και συγκινημένη…

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Read More

And More