«Λύγισε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας – Δάκρυσε όταν μίλησε για την απώλεια των γονιών του

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα και μίλησαν για όλους και για όλα. Το γνωστό ζευγάρι που ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη μέσα στο καλοκαίρι σε εκπομπή στο Open με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου αναφέρθηκε στα δύσκολα που έχει περάσει και σε όσα έρχονται!

Η Ναταλί δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος.

Read More

And More