Μ. Δελαπόρτας: Ο “χρυσός” κληρονόμος της Ρ. Βλαχοπούλου!

Μ. Δελαπόρτας: Ο “χρυσός” κληρονόμος της Ρ. Βλαχοπούλου! | tlife.gr

Στον Μάκη Δελαπόρτα άφησε τα δικαιώματα από τις ταινίες και τους δίσκους της η Ρένα Βλαχοπούλου. Μετά και το θάνατο του συζύγου της, ο Μάκης Δελαπόρτας γίνεται ο νόμιμος κληρονόμος, μετά από δική της επιθυμία.

Όπως του είχε πει μάλιστα, “Δεν με νοιάζει που δεν έχω κάνει παιδί. Γιατί μπορεί να είχα κάνει ένα παιδί, αλλά να μην με πονούσε όσο με πονάς εσύ…”. O Mάκης Δελαπόρτας κληρονομεί τα συγγενικά δικαιώματα της Ρένας Βλαχοπούλου από τις υπέροχες ταινίες της που βλέπουμε ευχάριστα μέχρι σήμερα και τα αλησμόνητα τραγούδια της. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της αξέχαστης πρωταγωνίστριας.
Μετά τον θάνατό της όλα τα συγγενικά της δικαιώματα εισέπραττε ο σύζυγός της Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος πολλές φορές είχε κάνει νύξη για το θέμα στον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ότι μετά τον θάνατό του θα περιέλθουν σε εκείνον.

“Ηταν επιθυμία της Ρένας και μετά τον Γιώργο να έρθουν σε εμένα όλα τα δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια της”, αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας στην “Espresso”. “Είναι κάτι που δεν το περίμενα, ούτε το ήθελα αλλά ούτε ποτέ το επιζήτησα, και εκείνη το ήξερε πολύ καλά. Ο,τι έκανα για την Ρένα, το έκανα από ψυχής. Τελικά, οι δεσμοί αίματος στη ζωή πολλές φορές μπορεί να μην είναι τόσο ισχυροί όσο οι αληθινοί δεσμοί φιλίας, αγάπης και αφοσίωσης, που δημιουργεί ο ένας άνθρωπος με τον άλλο στο ταξίδι του στη ζωή”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και συγγραφέας υπήρξε στο πλευρό της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου για παραπάνω από είκοσι πέντε χρόνια, φροντίζοντάς την μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής της.

READ more