Μ. Douglas – C. Zeta – Jones: Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους!

Προσπάθειες επανασύνδεσης μετά το χωρισμό που έσκασε σαν βόμβα τον Αύγουστο, φαίνεται πως άρχισαν να κάνουν ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ηθοποιοί προσπαθούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για τους ίδιους.
Η είδηση του χωρισμού τους, μετά από 13 χρόνια γάμου, αναστάτωσε τους κοσμικούς κύκλους του Χόλιγουντ. Από τη μια πλευρά η Catherine επιβεβαίωνε το χωρισμό (μέσω του εκπροσώπου της) και από την άλλη ο Michael Douglas σφύριζε αδιάφορα λέγοντας πως δεν υπάρχει κρίση στη σχέση τους και όλα ήταν δημιούργημα της φαντασίας των δημοσιογράφων.

Η αλήθεια πάντως, είναι πως η κρίση υπήρξε, το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, αλλά αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Αρχικά κάποιοι είπαν πως το κάνουν για χάρη των δυο παιδιών τους Dylan και Carys, αλλά άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον ανέφερε πως θέλουν να είναι και πάλι μαζί.

“Ο Michael ζήτησε στην Catherine να ξαναπροσπαθήσουν να είναι μαζί και εκείνη συμφώνησε”, αναφέρει η πηγή της Daily Mail.
Για να δούμε θα τα καταφέρουν;

Read More

And More