Μ. Γαβράς: ”Την πρώτη φορά που πήγα στη Ν.Υ ήμουν κανονικός μετανάστης”!

Ο Μάνος Γαβράς μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για την καθημερινότητά του στη Νέα Υόρκη. ”Ζω σε μια από τις ωραιότερες γειτονίες της Νέας Υόρκης. Ξυπνώ κατά τις 8:30 το πρωί, πίνω τον καφέ μου και πάω στο γυμναστήριο. Γυμνάζομαι και κολυμπώ για μία περίπου ώρα στην πισίνα του γυμναστηρίου. Επιστρέφω στο σπίτι, τρώω πρωινό και ξεκινώ τη μέρα μου, με συναντήσεις για δουλειά, ή κάποια οντισιόν. Αργότερα πηγαίνω στο γραφείο στη διαφημιστική εταιρία που συμμετέχω. Το μεσημέρι βρίσκομαι με φίλους και συνεργάτες μου για lunch στη μέση του Μανχάταν και μετά συνεχίζω στο γραφείο. Το βράδυ ξαναβρισκόμαστε με τους φίλους μου για φαγητό ή θα μαγειρέψω κάτι στο σπίτι ή α δω μια ταινία”, περιγράφει.

Ωστόσο στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα για εκείνον. ”Πρώτη φορά είχα έρθει στη Νέα Υόρκη το 1997 για το μεταπτυχιακό μου. Το πάλεψα λόγω χαρακτήρα. Δεν ήξερα κανέναν, δεν είχα λεφτά, δεν γνώριζα καλά τη γλώσσα, δεν είχα χαρτιά. Ήμουν κανονικός μετανάστης. Μου άρεσε όμως, εκείνη η πρόκληση. Είχα φτάσει στο σημείο να μην αντέχω άλλο εκεί. Βίωσα έντονη μοναξιά, αλλά και μεγάλες στιγμές χαράς και πρωτόγνωρες εμπειρίες”, δηλώνει στο ΕΓΩ!

Τι λέει όμως για τον έρωτα; ”Δεν έχω βιώσει γενικά πολλούς τρελούς έρωτες, δεν ερωτεύομαι συχνά και πολύ , αλλά πολύ σπάνια και δυνατά. Στη Νέα Υόρκη δεν μου ταιριάζει ίσως η νοοτροπία.
βρίσκω πιο πολύ φίλους”.

Read More

And More