M. Γιαννάτου: Μιλάει για το γυμνό στην ταινία ” Δεσμά Αίματος”

H Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη. Είναι όμως η πρώτη φορά που η όμορφη Κερκυραία τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Παίζει άλλωστε δίπλα σε σπουδαία ονόματα όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Δημήτρης Πιατάς, και η Μπέσυ Βαλάση.

Η ηθοποιός μιλά στο Πρώτο Θέμα για τις τολμηρές σκηνές στην ταινία, τις σπουδές της στην Ιταλία παρέα με το σκύλο της Τσάρλι και τις μεγάλες της αδυναμίες: τα βιβλία, τις τσάντες και τα playmobil.

Για τις ερωτικές σκηνές
“Ερωτικές σκηνές έχω ξανακάνει, ναι. Αλλά δεν είναι αυτό το δύσκολο για μένα. Πιο πολύ δυσκολεύομαι όταν μου πουν “κάνε τώρα τη σκηνή που είσαι στο τσακίρ κέφι”. Επίσης, τολμηρό από τολμηρό διαφέρει”, δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση.



Για τις σπουδές στην Ιταλία

“Έφυγα από εδώ έχοντας κάνει δύο μήνες ιταλικά. Όταν αρχίζεις παρακολούθησα το πρώτο μάθημα δεν καταλάβαινα τίποτα. Ούτε λέξη…. Ήταν πολύ όμορφα χρόνια. Οι Ιταλοί ως λαός είναι ωραίοι. Θυμάμαι, μαι μέρα με είχε σταματήσει ένας αστυνομικός της Δημοτικής Αστυνομίας να μου πει ότι δεν είχα φορέσει παλτουδάκι στον σκύλο μου και θα κρυώνει και ότι αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο. Είχα σοκαριστεί.”

Για τις αδυναμίες της
“Τα περισσότερα χρήματά μου πάνε στα βιβλία, τις τσάντες και τα playmobil. Μου αρέσει να αγοράζω τα βιβλία που διαβάζω, γιατί σημειώνω πάνω τους. Φράσεις που μου αρέσουν, νοήματα που με εκφράζουν..”

Read More

And More