Μ. Γιαννάτου στο TLIFE: “Όλοι οι άνθρωποι περνάμε φάσεις και θέλουμε ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας!”

Για το ρόλο της στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα “Μια φορά και ένα μωρό” και τις ανατροπές που έρχονται κατά διαστήματα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, μίλησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο TLIFE.

Μιλώντας αρχικά για το ρόλο της, η νεαρή ηθοποιός ανέφερε: “Είναι μια συγκινητική κωμωδία, όπου ο κάθε ήρωας ψάχνει να τα βρει με τον εαυτό του και να αλλάξει λίγο τη ζωή του. Εγώ υποδύομαι την Δήμητρα. Είναι μια γυναίκα που δουλεύει σε ένα επαρχιακό μπαρ και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει λίγο τη ζωή της”.
Για τα κοινά στοιχεία της με την ηρωίδα που υποδύεται στην ταινία, η Μαρκέλλα αποκάλυψε: “Κοινά στοιχεία, όσον αφορά τη ζωή της ηρωίδας δεν βρήκα. Αλλά πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι κατά περιόδους περνούν φάσεις και θέλουν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση της ζωής τους. Η Δήμητρα είναι πολύ δυναμική και ο ρόλος της έχει πολλές ανατροπές. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο αντιπροσωπεύει τη σημερινή γυναίκα”.
Όσον αφορά τα εξωτερικά γυρίσματα της ταινίας, η Μαρκέλλα ανέφερε πως έχουν άλλη γοητεία. “Ήταν μια ταινία δρόμου και έγινε κατ’ εξοχήν εξωτερικό γύρισμα. Πάντα στα εξωτερικά γυρίσματα υπάρχουν δυσκολίες. Αλλά είναι πιο γοητευτικό να κάνεις γύρισμα έξω απ’ ότι σε ένα πλατώ”, είπε και πρόσθεσε: “Μου άρεσε μια σκηνή που γυρίσαμε σε ένα ξενοδοχείο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου η ηρωίδα έδειξε τον άλλο εαυτό της”.


Σκηνή από την ταινία!

Read More

And More