Μ. Γιαννάτου στο TLIFE:Το σινεμά είναι ομαδικό «άθλημα», μόνος σου δεν πας πουθενά!

H Mαρκέλλα Γιαννάτου που πρωταγωνιστεί στο “Μια φορά κι ένα μωρό” μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλάει για την ταινεία, τα γυρίσματα και το cinema!

Η ταινία «Μια Φορά και Ένα Μωρό» είναι μια τρυφερή κωμωδία στην οποία συναντάς έντονα το συγκινησιακό στοιχείο. Επίσης αγγίζει διαχρονικά ζητήματα όπως η αναζήτηση των εαυτών μας και μίας καλύτερης μέρας.

Η ηρωίδα μου δεν είναι ακριβώς αδίστακτη. Είναι μια κοπέλα που ψάχνει τρόπους ώστε να βελτιώσει τη ζωή της με ό,τι μέσα απαιτούνται, χωρίς όμως να ξεπερνάει τα όριά της. Ουσιαστικά, η Δήμητρα κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά που θα έκανε ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Μου είναι πολύ συμπαθής χαρακτήρας παρόλο που μου προκαλεί κυρίως συναισθήματα απορίας…

Ίσως ν’ ακούγεται κλισέ αλλά στα γυρίσματα περάσαμε πολύ ωραία. Και δεν το λέω γιατί έτσι πρέπει, μα γιατί εκ των πραγμάτων καταφέραμε να το διασκεδάσουμε παρ’ όλες τις δυσκολίες. Όπως η έντονη ταλαιπωρία καθότι τα γυρίσματα γίνονταν συχνά εκτός Αθηνών και οι καιρικές συνθήκες που δεν ήταν και τόσο ιδανικές.

Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σάκη Μπουλά ήταν άψογη όπως επίσης και με τους υπόλοιπους συντελεστές. Το σινεμά άλλωστε είναι ομαδικό «άθλημα»- μόνος σου δεν πας πουθενά. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας, μια και στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει σενάριο παρά μόνο ο αυθορμητισμός τους.

Δες το τρέιλερ της ταινίας

Read More

And More