Μ. Λαμπροπούλου: Η βραδινή έξοδος και το νέο της ξεκίνημα! Δες φωτογραφίες

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το χώρο της ελληνικής showbiz η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση και τον καλλιτεχνικό χώρο και ένα ρόλο-έκπληξη στη σειρά “Στιγμές”. Η γνωστή ηθοποιός που καθηλώνει καθημερινά το κοινό, βρέθηκε χθες το βράδυ στο εστιατόριο Altamira μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη και τους επώνυμους φίλους της.

Η γνωστή ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό και έγινε μανούλα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί στα επαγγελματικά της. Η ίδια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς του Ant1 και εμφανίστηκε χθες στη σκηνή του Altamira μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Αλέξανδρο Αμερικάνο, παίζοντας με ατάκες από τον παλιά.
Με πολύ κέφι και διάθεση η Μαριλίτα βρέθηκε on stage και ξεσήκωσε τους θαμώνες του εστιατορίου, ενώ από κάτω βρισκόταν ο σύζυγός της που της χάρισε το θερμό του χειροκρότημα. Η Μαριλίτα και ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης είχαν γνωριστεί στα τηλεοπτικά γυρίσματα της σειράς του Mega “Ιχνη” και ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας, που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως απείχε συνειδητά τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση: “Είχα ανάγκη να μείνω εκτός. Είχα κορεστεί και λίγο από την έκθεση. Και μου άρεσε αυτή η “ανάπαυση”, αυτή η εσωτερική διεργασία στην οποία βρισκόμουν. Κατάφερα να δώσω χώρο και χρόνο και σε ένα άλλο κομμάτι μου, σε κάποια άλλα ενδιαφέροντά μου, τα οποία όταν έχεις συνεχώς καθημερινά γυρίσματα για 6 χρόνια ασταμάτητα, μένουν πίσω. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν “γυναίκα καριέρας”. Αυτό το χρονικό διάστημα μου έκανε πολύ μεγάλο καλό.”

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More