Μ. Λάτση: Απόλαυσε στο θέατρο τον Α. Κούρκουλο παρέα με τα δυο της παιδιά!

Ο Άλκης Κούρκουλος πρωταγωνιστεί στην “Πρόβα Νυφικού” που παρουσιάζεται στο στο REX και τη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” και το βράδυ της Πέμπτης στο κοινό ήταν πολύ αγαπημένα του πρόσωπα. Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του, Μαριάννα Λάτση μαζί με τα δύο αδέρφια του, Εριέττα και Φίλιππο.

Τα τρία αδέρφια στηρίζουν το ένα το άλλο και δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να είναι μαζί σε δημόσια εμφάνιση. Η Εριέττα και μαμά της παρακολουθούν τις παραστάσεις του γνωστού ηθοποιού και γιου του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου.

Άλλωστε η νεαρή επιχειρηματίας είχε τρομερή αδυναμία στο μπαμπά της, μέχρι και τατουάζ έχει “χτυπήσει” στο σώμα της με το πρόσωπό του, οπότε είναι επόμενο να αγαπάει πολύ και τον γιο του Άλκη.

Το αδερφό της Φίλιππο δεν τον βλέπουμε συχνά σε κοσμικά event αλλά παρατηρώντας τις φωτογραφίες του TLIFE από την παράσταση, εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσο πολύ μοιάζουν! Μαζί τους ήταν και η άλλη αδερφή του Άλκη και κόρη του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα.

Όσον αφορά την παράσταση, αποτελεί την θεατρική μεταφορά του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος της Ντόρας Γιαννακοπούλου που είχαμε δει και ως σήριαλ στην τηλεόραση. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Βαφέας.

Μαζί με τον Άλκη Κούρκουλο παίζουν οι Θέμης Πάνου, Ευγενία Δημητροπούλου, Δανάη Σκιάδη, Θέμις Μπαζάκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Κοτανίδης.

Read More

And More