Μ. Μαγγίρα: Έγινε σχεδιάστρια μόδας Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι ένα πολυτάλαντο άτομο και έχει χαρίσει άφθονο γέλιο τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά η Ματθίλδη κάνει την έκπληξη με ένα διαφορετικό ρόλο, χωρίς να ξεφεύγει όμως από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της μόδας και να φτιάξει τις δικές της δημιουργίες.

Χθες στο Κολωνάκι πραγματοποιήθηκε η πρώτη της επίδειξη με πολλούς καλεσμένους και μεγάλη επιτυχία. Μια ιδιαίτερη επίδειξη με casual κομμάτια “παντρεμένα” με χαρούμενα χρώματα που εντυπωσίασαν το κοινό, φέρνοντας ένα ανοιξιάτικο αέρα.

Μια εκκεντρική παρουσίαση με τα μοντέλα όχι να κάνουν την συνηθισμένη πασαρέλα αλλά να δείχνουν τις δημιουργίες ανεβασμένα σε μια κούνια που ανεβοκατέβαινε.

Η ίδια η ηθοποιός μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι όλα τα ρούχα είναι εκατό τις εκατό βαμβακερά. Επίσης επισήμανε ότι τα υφάσματα είναι από την Ινδία τονίζοντας ότι οι τιμές είναι προσιτές.
Φυσικά από το πλάι της Ματθίλδης δεν έλειψε η αδερφή της Μπέττυ Μαγγίρα και η αγαπημένη της κόρη Λήδα. Το παρών στην επίδειξη έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Read More

And More