M. Μαγγίρα: Πού βρέθηκε χθες το βράδυ; Δες φωτογραφίες

Με καλούς φίλους και συναδέλφους της βρέθηκε χθες το βράδυ η Ματθίλδη Μαγγίρα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε νυχτερινή της έξοδο και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη

Η Ματθίλδη πήγε χθες το βράδυ στο Γκάζι στο θέατρο “Ροές” και παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ” με τον Αντώνη Λουδάρο και τον Γεράσιμο Γεννατά.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν ο Μιχάλης Ρέππας, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Ελίνα Κοτσοβούλου. Ενώ, η Ματθίλδη ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν το χιουμοριστικό δίδυμο.
Η υπόθεση του έργου:
Τι κοινό έχουν ο Δράκουλας, ο Λυκάνθρωπος, η Τζέην Έιρ, μια μούμια που νεκρανασταίνεται στην Αίγυπτο και η “Ρεβέκκα”; Μα την Κατάρα φυσικά. Την Κατάρα της Ίρμα Βεπ.

“Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ”. Μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς και πενήντα εφτά αλλαγές κοστουμιών. Η παράσταση όπου δύο ηθοποιοί πασχίζουν να καταλάβουν πώς στο καλό θα παίξουν οκτώ ρόλους ταυτόχρονα ενώ ο σκηνοθέτης κοιτά διαρκώς το χρονόμετρο. Η παράσταση στην οποία οι αμπιγιέζ αξίζουν περισσότερο χειροκρότημα απ’ το θίασο κι όμως ο χαιρετισμός κρατά όσο ολόκληρη σχεδόν η Β’ πράξη.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More