Μ. Μανιάνι – Γ. Γιανούλης: Περιμένοντας το μωρό τους!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η ”χάλκινη” Ολυμπιονίκης του 2004, Μιρέλλα Μανιάνι και ο σύντροφός της και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιάννης Γιαννούλης, καθώς σε δύο περίπου μήνες θα κρατάνε την κορούλα τους στην αγγαλιά τους. Μάλιστα, στις αρχές του μήνα, σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο TLIFE η Μιρέλλα, είχε αποκαλύψει το φύλο του παιδιού και τα όνειρά της.

Οι στενοί τους φίλοι λένε πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένοι. Πρόσφατα, ο φακός της Real News, απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις εξόδους του στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Μιρέλα από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάνει περιπάτους εκεί, κοντά στο νέο σπίτι όπου συζούν, γι’ αυτό και διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας μια κοιλίτσα που ίσα που διακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει τον επόμενο χρόνο, ίσως και σε συνδυασμό με την βάπτιση της κόρης τους. Προς το παρόν πάντως, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. “Ο Γιάννης είναι πολύ χαρούμενος, θέλαμε, από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε ένα παιδί. Σιγά- σιγά διαλέγουμε τα έπιπλα του μωρού, τα χρώματα, αν και τα περισσότερα θα είναι ροζ, παιχνιδάκια, γενικά ό,τι θα ταιριάζει στη μικρή!”, είχε πει η Μιρέλα στο ΤLIFE.

Read More

And More