Μ. Μενούνος: Αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκανε η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Howard Stern. Η 34χρονη Ελληνοαμερικανίδα δήλωσε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό.
Η Μενούνος εξήγησε πως το πρώτο δυσάρεστο περιστατικό που είχε με γιατρό ήταν πριν από λίγα χρόνια. Εκείνη είχε πάει για μια εξέταση στο φάρυγγα και ο γιατρός άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά της όργανα. “Ήμουν πολύ νέα και δεν ένιωθα καθόλου άνετα. Ο φίλος μου ο Kevin περίμενε στην αίθουσα αναμονής, όταν κυριολεκτικά άρχισα να ουρλιάζω”, είπε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο η ίδια δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία παρά τις προτροπές του φίλου της, αφού όπως είπε δεν ήθελε να κάνει χειρότερη την κατάσταση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε πως αυτήν δεν ήταν η μόνη φορά που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, αφού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με ένα γυναικολόγο. Συγκεκριμένα, όταν είχε πάει για εξετάσεις, ο γιατρός της είχε κάνει ένα κομπλιμέντο για το σκουλαρίκι στην κοιλιά της, αγγίζοντας το προκλητικά.
Το σίγουρο είναι πάντως, πως πλέον αποφεύγει να πηγαίνει μόνη της στο γιατρό, και ζητά πάντοτε από το φίλο της να την συνοδεύει στα δωμάτια εξέτασης.

Read More

And More