M. Mπακοδήμου: Το μωρό του αδελφικού της φίλου, η νέα της σχέση και η επιθυμία των παιδιών της να παντρευτεί!

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό People, για τον αγαπημένο της συνεργάτη και “αδελφό” όπως τον αποκαλεί, Φώτη Σεργουλόπουλο. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον ερχομό του μικρού Σεργουλόπουλου, στις ερωτήσεις που της κάνεις ο Φώτης σε σχέση μεγάλωμα του…και αποκαλύψε πως θα είναι η νονά του!

“Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα. Αυτά τα χείλη, το γέλιο, τα μάτια. Είναι συγκλονιστικό! Γενικά τα μωρά έχουν καλή ενέργεια και φέρνουν τόση ευλογία, που είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για τον Φώτη, ο οποίος θα δώσει αγάπη, καλλιέργεια και ισορροπία στο μωράκι του. Τα παιδιά δεν θέλουν μόνο αγάπη. Πρέπει να νιώθουν ασφαλή και ισορροπημένα” και συνεχίζει ,” Με ρωτάει πρακτικά πράγματα. Πότε ρεύεται, ας πούμε”

Ο Φώτης της έχει προτείνει ήδη να βαφτίσει τον γιο του: “Θα είμαι η νονά του Γιώργου. Ο Φώτης είναι σαν αδελφός μου, οπότε είμαι αυτόματα και θεία”.

Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, τι θεωρεί πως αγάπησε ο κόσμος στο δίδυμο Φώτης – Μαρία; “Είμαστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Υπάρχει τόση υποκρισία τριγύρω, που είναι φανερό όταν κάποιος σου λέει την αλήθεια. Εγώ με τον Φώτη δεν υποκριθήκαμε ποτέ. Από την άλλη, είναι ωραίο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλο. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία βοήθησαν την τηλεοπτική μας εικόνα”

Για την προσωπική της ζωή επιλέγει, γενικά, να μην μιλάει. «Σίγουρα μπορεί να είχαμε μια άλλη εικόνα για μένα αν δεν είχα παιδιά. Μπορεί να ήμουν ανοιχτή σε πάρα πολλά κομμάτια, αλλά να ανοιχτώ σε πράγματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συζητήσω με τα παιδιά μου δεν γίνεται». Παραδέχεται. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον εδώ κι έναν χρόνο σύντροφό της, ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη, από το γάμο της αδελφής του Νίκου Αλιάγα στην Τζια. Την ενόχλησε; «Πάντα ενοχλείσαι όταν παραβιάζεται η ζωή σου. Δεν είπα ότι θα είμαι κρυμμένη και θα κυκλοφορώ με κουκούλες σε υπονόμους. Απλά, δεν περίμενα σε ένα χώρο που ήταν καθαρά οικογενειακός να βρεθεί κάποιος. Σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, ποζάρουμε και χαμογελάμε γιατί μας βγάζει φωτογραφία ένα παιδάκι. Όταν είσαι σε ένα γάμο, δεν ξέρεις ποιος είναι από το σόι του γαμπρού και ποιος από της νύφης. Κάποτε, όμως, θα μαθευόταν», λέει στο περιοδικό.

Όσον αφορά για το αν θα ξαναπαντρευτεί, η Μαρία υποστηρίζει πως δεν της λέει κάτι ο γάμος καθώς δεν τον χρειάζεται για να ζει με τον σύντροφό της στο ίδιο σπίτι. «Τα παιδιά μου, πάντως, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παντρευτώ. Ίσα ίσα, μου το το έχουν προτείνει κιόλας. Όταν νιώθουν καλά με κάποιον που είναι στη στη ζωή της μαμάς τους, θέλουν να είναι και στη δική τους ζωή».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More