Μ. Μπεκατώρου – Χ. Χολίδης: Ξαναζούν το “Just the two of us”!

Μπορεί να μην κέρδισαν στο “Just the two of us” αλλά απέκτησαν μια δυνατή φιλία! Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης ήρθαν πολύ κοντά από το talent show του Mega και συνεχίζουν να κάνουν πολύ καλή παρέα…

Η παρουσιάστρια δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται τον τραγουδιστή στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει, όπως έκανε και το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, ο Χρήστος την υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο και της δίνει το μικρόφωνο να τραγουδήσει μαζί του. Ξαναζούν στιγμές “just the two of us” αφού η Μαρία είναι από τους μόνιμους θαμώνες!

Δεν είναι όμως η μόνη που βρέθηκε πρόσφατα στο αγαπημένο στέκι του καλοκαιριού όπου εμφανίζονται εκτός από το Χρήστο Χολίδη, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας. Το παρόν έδωσαν ακόμα ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή. Οι δημοφιλείς τραγουδιστές χάρισαν στους θαμώνες μοναδικά μουσικά happening!

Την Στέλλα Καλλή και το Χρήστο Μενιδιάτη ανέβασε στη σκηνή ο Γιώργος Γιαννιάς και μαζί ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης πήρε το μικρόφωνο γεγονός που ξεσήκωσε τον κόσμο και ξεκίνησε σφοδρό…λουλουδοπόλεμο!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More