Μ. Ντενίση: Παρακολούθησε την παράσταση “Φωνάζει ο κλέφτης” μαζί με επώνυμους φίλους της!

Την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» στο Κηποθέατρο Παπάγου παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός στήριξε για μία ακόμη φορά αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Με πολύ chic εμφάνιση βρέθηκε ανάμεσα στα πρώτα καθίσματα ανάμεσα σε πολλούς ακόμα celebrities. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα!

Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Ηρώ Μανέ, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Σταύρος Μερμήγκης, Χρύσα Κλούβα, Μαρία Γίτσα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο γράφτηκε το 1958 και έγινε μεγάλη θεατρική επιτυχία από τον θίασο Μαίρης Αρώνη – Ντίνου Ηλιόπουλου – Διονύση Παπαγιαννόπουλου. Παρότι το έργο γράφτηκε πριν από 55 χρόνια παραμένει επίκαιρο.

Παραμένει επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα έργα της ελληνικής θεατρικής σκηνής ενώ στον κινηματογράφο παρουσιάστηκε το 1962 σε παραγωγή της Φίνος Φιλμς και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος.

Το story
Ένας φτωχός λογιστής, υπερβολικά έντιμος, ο Τιμολέων Λάμπρου, βρίσκει στο δρόμο ένα πορτοφόλι. Xωρίς να το σκεφθεί, πάει κατευθείαν στο σπίτι του κατόχου του, στρατηγού εν αποστρατεία, για να το παραδώσει. Ο στρατηγός, εντυπωσιασμένος από την τιμιότητά του, τον διορίζει λογιστή στην εταιρεία του, όπου όπως αποδεικνύεται ότι γίνονται μεγάλες καταχρήσεις. Όταν τις ανακαλύψει, ο Λάμπρου που για να παίρνει θάρρος αναγκάζεται να πίνει, τις αποκαλύπτει στον στρατηγό, αλλά αντί για επιβράβευση βρίσκεται στη… φυλακή. Αιτία η σύζυγος του στρατηγού Λία που καλύπτει τον αδελφό της χωρίς να ξέρει ότι έχει καταχραστεί τα χρήματα του οργανισμού, κατηγορώντας το λογιστή για τρελό, απατεώνα και “εναντίον του συστήματος”, κάτι που συνήθως κάνει το στρατηγό έξαλλο. Όταν όμως αντιληφθεί την πραγματικότητα, η Λία θα δώσει τη λύση αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Δες ποιοι επώνυμοι παρακολούθησαν την παράσταση!


Σπύρος Πούλης, Γιώργος Καρτάλος, Βασίλης Θωμόπουλος


Ο σύζυγος της Κατερίνας Λέχου, Μάνος Στρατάκης


Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Καρτάλος, Ηρώ Μανέ, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας


Μιμή Ντενίση, Βασίλης Παλαιολόγος

Read More

And More