Μ. Παντζόπουλος: Οι πρώτες μέρες στο στρατό και η συνάντηση με την Ε. Μενεγάκη!

Τις πρώτες μέρες του στο στρατό περνά ο Ματέο Παντζόπουλος που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου στην Τρίπολη. Ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας και έχει μπει για τα καλά στο ρόλο του φαντάρου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE o γνωστός επιχειρηματίας κοιμάται στο θάλαμο Β2 και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες του φιλίες στο στρατό. Χθες έκανε σκοπιά από τις 20:30 ως τις 00:30, ενώ την Τρίτη έριξε και την πρώτη του βολή από τα 300 μέτρα.
Ο Ματέο φαίνεται ότι έχει αρχίζει να προσαρμόζεται για τα καλά στη ζωή του φαντάρου, αν και σίγουρα του λείπει η αγαπημένη του Ελένη, η οποία βρέθηκε την Κυριακή στην Τρίπολη για να τον δει στην πρώτη του έξοδο.
Όπως διαβάσαμε στο “Hello!” η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Πελοπόννησο την περασμένη Κυριακή, όπου είχαν έξοδο οι νεοσύλλεκτοι και συνάντησε τον Ματέο. Οι δυο τους πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, πήγαν για φαγητό σε ταβερνάκι της περιοχής και συζήτησαν για όλα όσα έγιναν αυτήν την περίοδο.

Read More

And More