Μ.Πολυχρονίδη : Περνάει στην αντεπίθεση ! Γιατί κατακεραυνώνει το “Just” ;

Είναι νέα, ωραία και το κυριότερο; Ταλαντούχα, γι’ αυτό και έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις σε ό,τι κι αν έχει κάνει. Ο λόγος; Ο λόγος για τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, για τη ραδιούργα «Νταίζη», η οποία καθημερινά μέσα από τα σατανικά σχέδια που καταστρώνει στα «Μυστικά της Εδέμ» έχει καταφέρει να κάνει τους φαν της σειράς του Mega να κολλήσουν τρελά μαζί της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά… η Μαριάννα είπε το «ναι» και συμμετέχει και στο σόου «Just the two of us», όπου και με την εμφάνισή της, αλλά και με τις δηλώσεις της, ανάβει φωτιές!

-Αυτή η χρονιά ξεκίνησε για σένα με φόρα, με πολλή φόρα… Από τη μια μεριά τα «Μυστικά της Εδέμ», από την άλλη το «Just the two of us», νιώθεις πως αυτή η χρονιά είναι η χρονιά σου;
-Δεν θα σου πω όχι…! Οντως αισθάνομαι και εγώ πως αυτή η χρονιά είναι η χρονιά μου… Ομως, έτσι είναι τα πράγματα σε αυτό τον χώρο. Η μία χρονιά είναι η χρονιά σου, η επόμενη δεν είναι και ούτως καθεξής!

-Αλήθεια, όταν πέρυσι μπήκες στα «Μυστικά της Εδέμ», μπορούσες να φανταστείς πως ο ρόλος της «Νταίζης» θα σου χάριζε μια τόσο μεγάλη επιτυχία;
-Ηξερα ότι θα προκύψει κάτι καλό… Τόσο με την Ελενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση όσο και με τον σκηνοθέτη μας, τον Γιάννη Βασιλειάδη, είχαμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε ήμουν σίγουρη πως από αυτήν τη συνεργασία θα έβγαινα κερδισμένη, όπως και να ‘χε.

-Και από εκεί που σε είχαμε συνηθίσει να παίζεις καλοκάγαθα, ρομαντικά κοριτσάκια, μας προέκυψε η… πανούργα «Νταίζη». Φοβήθηκες τον ρόλο;
-Φυσικά και τον φοβήθηκα… Μάλιστα, αρχικά είχα και πρόβλημα μαζί της. Για να την προσεγγίσω, άρχισα να προσπαθώ να την καταλάβω, όμως, η αλήθεια ήταν πως δεν έβγαλα καμία άκρη και άρχισα να αγχώνομαι… Αβυσσος, βλέπεις, η ψυχή και το μυαλό της. Ευτυχώς, όμως, χάρη στην παρέμβαση της Ελενας Ακρίτα, τέλος καλό, όλα καλά.

-Τι σε συμβούλεψε, δηλαδή, η κυρία Ακρίτα;
-Μου είπε «μην προσπαθείς να καταλάβεις την “Νταίζη” δεν πρόκειται να τα καταφέρεις και θα χαθείς μέσα σε αυτό… Αφησέ τη να σε παρασύρει και εμείς θα σε καθοδηγήσουμε». Και η αλήθεια είναι αυτή… Είναι δυνατόν κανείς να καταλάβει την «Νταίζη»;

-Μετά από όλα αυτά τα… σατανικά σχέδια που έχεις καταστρώσει εδώ και δύο χρόνια στην «Εδέμ», στον δρόμο τι σου λένε;
-Καλά, αρχικά με έβριζαν απίστευτα… Τώρα που έχουν διαβάσει κάποιες συνεντεύξεις μου και έχουν καταλάβει ότι η Μαριάννα δεν έχει καμία σχέση με την «Νταίζη», έχουν… μαλακώσει κάπως.

-Νομίζω πως απολαμβάνεις τον ρόλο της «Νταίζης», κάνω λάθος;
-Καθόλου… Τώρα που ξεπέρασα τις αρχικές ανασφάλειές μου, μήπως και φανώ υπερβολική, όντως τον απολαμβάνω αυτόν το ρόλο γιατί η «Νταίζη» μου δίνει την ευκαιρία να… εκτονώνομαι! Ο,τι νεύρα έχω, τα κρατάω και τα βγάζω στο γύρισμα σαν «Νταίζη» (γέλια). Η «Νταίζη» είναι η ψυχοθεραπεία μου. Η Ελενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης, εκτός από καλοί σεναριογράφοι, είναι και τέλειοι ψυχοθεραπευτές.

-Το καθημερινό είναι κρας τεστ αντοχών;
-Εννοείται… Οι ρυθμοί που ακολουθούνται είναι εξαντλητικοί. Ασε που όταν τρέχεις για να προλάβεις, πρέπει να προσέξεις να μη στραβοπατήσεις και όχι τίποτε άλλο, αλλά όλοι γι’ αυτό το στραβοπάτημα περιμένουν στη γωνία. Ετσι, πρέπει να είσαι συνεχώς προσεκτικός, διαβασμένος και γενικότερα σε μία… ετοιμότητα.

-Πιστεύεις ότι είμαστε μικρόψυχοι με την επιτυχία των άλλων;
-Θέλει και ρώτημα; Αυτό φέτος το βίωσα στο πετσί μου. Ξαφνικά βρέθηκα να είμαι χρεωμένη με μια σχέση που δεν είχα ποτέ… Ξαφνικά κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τη Μαριάννα σαν «Νταίζη» και στην πραγματικότητα… Επαθα σοκ!

-Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να είσαι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα οποία υποστήριζαν πως τον παράτησες για το χατίρι ενός Κρητικού μεγαλοεπιχειρηματία…
-Ναι, κι εκείνος έλιωσε για το χατίρι μου και έχασε 15 κιλά! Μα καλά είμαστε σοβαροί; Πώς βγαίνουν κάποιοι και γράφουν τέτοιες ανακρίβειες έτσι αβασάνιστα; Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με μένα, με τη ζωή μου… Και καλά εγώ που εκτίθεμαι, ο άνθρωπος με τον οποίο έχω σοβαρή, σοβαρότατη σχέση εδώ και δύο χρόνια και δεν έχει καμία επαφή με τον δικό μου χώρο, τι φταίει να τα διαβάζει και να τα αντιμετωπίζει όλα αυτά;

-Με αυτό τον τρόπο δεν είχαν ξαναασχοληθεί τα περιοδικά μαζί σου και σε βρήκε απροετοίμαστη όλο αυτό.
-Φυσικά, γιατί έκανα και κάνω τα πάντα για να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω δώσει ποτέ και σε κανέναν δικαίωμα να βγαίνει και να ισχυρίζεται τέτοια πράγματα.

-Σκέφτηκες να κινηθείς νομικά;
-Οχι, γιατί δεν θέλω να βάλω… νερό στον μύλο τους και με μια τέτοια κίνηση αυτό ακριβώς θα έκανα.

-Για να γυρίσουμε λίγο στην «Εδέμ», θα ήθελες στο τέλος να δοθεί μια σεναριακή εξέλιξη, έτσι ώστε να τη δούμε να εξιλεώνεται;
-Ναι, θα το ήθελα… Θα ήθελα στο φινάλε να υπάρξει μια τέτοια σεναριακή εξήγηση που να μη φαντάζει η «Νταίζη» παρανοϊκή. Και νομίζω πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, γιατί η Ελενα και ο Γιώργος δεν αφήνουν τίποτα αναπάντητο και ανερμήνευτο, όταν μια δουλειά τους ρίχνει αυλαία.

-Πάντως, η «Νταίζη» καταστρώνει νέα σατανικά σχέδια. Μέχρι και που θα αυτομαχαιρωθεί…
-Ακριβώς… Η «Νταίζη» είναι απρόβλεπτο πλάσμα… Ομως, δεν πρόκειται να σου μαρτυρήσω τίποτα.

-Και ο «Μπέλος»; Από τη στιγμή που ανακάλυψε το αληθινό πρόσωπό της θα τα καταφέρει όντως να την… εξαφανίσει;
-Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Η «Νταίζη» είναι πολύ πιο έξυπνη από τον «Μπέλο». Το θεωρώ σίγουρο πως θα του γλιτώσει.

Η μισή επιτροπή στο «Just the two of us» είναι άσχετη

-Ας αφήσουμε την «Εδέμ» και ας έρθουμε λίγο και στο «Just»! Εβαλες τα κλάματα τις προάλλες κατά τη διάρκεια του σόου;
-Δεν έβαλα τα κλάματα κατά τη διάρκεια του σόου… Είχα τελειώσει με την εμφάνισή μου και από τα νεύρα μου, έκλαψα λιγάκι στα παρασκήνια.

-Τα νεύρα να υποθέσω πως ήταν με την κριτική επιτροπή;
-Σαφέστατα… Αφού με την κριτική τους και με τη βαθμολογία τους με είχαν αδικήσει απίστευτα. Η εμφάνιση που είχα κάνει με τον Ησαΐα (Ματιάμπα) δεν ήταν για 6άρι, για να δοθούν τα 9άρια αλλού για να γίνει περισσότερος… χαβαλές. Ναι, στο 2ο live η εμφάνισή μας δεν ήταν για 6 και επειδή δεν αντέχω την αδικία, από τα νεύρα μου έκλαψα.

-Καλά, το πήρες τόσο… κατάκαρδα; Σόου δεν κάνετε πάνω απ’ όλα;
-Ναι, εν συνεχεία το κατάλαβα, οπότε και δεν πρόκειται και να ξαναασχοληθώ ούτε με τα σχόλια που θα ακούω ούτε και με τη βαθμολογία.

-Πολλοί υποστηρίζουν πως η κριτική επιτροπή του «Just» κατά το ήμισυ είναι άσχετη με το… τραγούδι.
-Και τι έγινε; Ψέμα είναι; Σαφέστατα και κατά το ήμισυ η επιτροπή είναι εντελώς άσχετη. Και προσωπικά πιστεύω πως αν είχε γίνει μια άλλη πιο… σχετική επιλογή, θα ήταν πολύ καλύτερο και το αποτέλεσμα. Οταν έχεις να κάνεις με 24 τόσο αξιόλογα άτομα, οφείλεις να έχεις μια επιτροπή που να μπορούν όλοι να την αντιμετωπίσουν στα σοβαρά και να τη σεβαστούν, κάτι το οποίο αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να συμβεί.

-Καλά στο «Just» δεν πήγατε όλοι για να περάσετε, πάνω απ’ όλα καλά;
-Βέβαια, μόνο που κάποιοι προσπαθούν να σου το βγάλουν από τη μύτη. Για μένα το «Just» είναι μια γιορτή, με έναν ιερό σκοπό και δεν πρόκειται να αφήσω ξανά κανέναν να μου χαλάσει τη διάθεση.

-Και η πρωτιά; Η πρωτιά δεν είναι στόχος;
-Για ποιο λόγο να αγχωθείς για την πρωτιά; Εμείς απ’ όλο αυτό δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Εντάξει, από τη στιγμή που συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό, θέλω να τερματίσω έχοντας μια καλή θέση, όμως μέχρι εκεί.

-Στο «Just» από τη μια μεριά έχουμε τους επαγγελματίες τραγουδιστές και από την άλλη τους ερασιτέχνες. Δεν είναι, όμως, κομματάκι άδικο στους ερασιτέχνες να ανήκεις κι εσύ που έχεις σπουδάσει μουσική και τραγουδάς σχεδόν επαγγελματικά (όπως και ο Παναγιώτης Πετράκης…) και ένας διαγωνιζόμενος ο οποίος δεν έχει ιδέα από μουσική και από τραγούδι όπως ήταν π.χ. η Εύη Αδάμ;
-Αυτό που λες αρχικά με προβλημάτισε κι εμένα και μάλιστα το συζήτησα και με τον Παναγιώτη, όμως, τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε, γιατί όπως σου είπα και πιο πριν, εμείς ούτε έχουμε να χάσουμε τίποτα ούτε και να κερδίσουμε, οπότε δεν τίθεται θέμα αδικίας. Συμμετέχουμε στο «Just» για έναν ιερό σκοπό, για να διατεθούν τα έσοδα του σόου στην οικονομική ενίσχυση των αθλητών των Σπέσιαλ Ολύμπικς και από εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα!
ΠΗΓΗ : TV ΕΘΝΟΣ

Read More

And More