Μ. Σεφερλής: Πρεμιέρα στο Περοκέ με τη σύζυγό του στις πρώτες θέσεις! Φωτογραφίες

ΜAMMA…MIA δεν υπάρχει” στην τσέπη, αλλά ευτυχώς υπήρξε άφθονο γέλιο χθες στην πρεμιέρα του νέου θεατρικού έργου του Μάρκου Σεφερλή και της ομάδας του.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο και ο Μάρκος καταχειροκροτήθηκε και ως χήρα Βένια αλλά και σε όλους τους ρόλους που ενσάρκωσε!

Ο Μάρκος, συνηθίζει να κατεβαίνει στην πλατεία του θεάτρου και να “πειράζει” τους θεατές, ακόμα κι αν είναι και η ίδια του η γυναίκα, η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, που δεν μπορούσε να λείπε από την πρεμιέρα του άνδρα της!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ

Λίγα λόγια για την παράσταση:
“ΜAMMA…MIA δεν υπάρχει” στην τσέπη, αλλά ευτυχώς υπάρχει πολλή διάθεση για σάτιρα και γέλιο μέχρι δακρύων – κι ας μην έχουμε μαντίλι να σκουπιστούμε – στη νέα επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014!
Όταν λοιπόν “δεν υπάρχει μία…”, η Ελληνίδα μάνα τραβάει τα πάνδεινα για να συντηρήσει με την συνταξούλα που παίρνει τα εφτά άνεργα παιδιά της! Και πού όλα αυτά; Σε μια χώρα που συμβαίνουν διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα! Η Αστυνομία εκπαιδεύει πλέον μόνο σκύλους, μιας και το ανθρώπινο δυναμικό κοστίζει πάρα πολύ, ενώ τρεις έγκυες αναρωτιούνται σε τι κόσμο θα φέρουν τα παιδιά τους!
Ένας τσιγγάνος, προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η μικρή Λουλού (ένα πανέμορφο ξανθό κοριτσάκι) είναι δικό του, τη στιγμή που δύο τρελοί (ο «Μέγας Ναπολέων» και ο «Έλβις Πρίσλεϊ») συνειδητοποιούν ότι κανονικά αυτοί θα έπρεπε να είναι έξω και όλοι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα θα έπρεπε να είναι μέσα! Κι όλα αυτά να κορυφώνονται με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, να περιοδεύει στα Δημόσια Γηροκομεία, προσπαθώντας να μαζέψει σταυρούς στις επόμενες εκλογές. Εδώ λοιπόν εμφανίζονται τέσσερις πλανόδιοι μουσικοί, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον, αφού μέσα από τους στίχους του καταγγέλλει το πολιτικό σύστημα και γενικότερα την κοινωνική πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης!

Read More

And More