Μ. Σολωμού: Καλοκαιρινή απόδραση στη Ρόδο!

Μ. Σολωμού: Καλοκαιρινή απόδραση στη Ρόδο! | tlife.gr

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι με πολλά ταξίδια περνάει φέτος η Μαρία Σολωμού. Οι ανάγκες της θεατρικής παράστασης “Τα Βαφτίσια” στην οποία συμμετέχει την έχουν αναγκάσει να είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Βέβαια, καταφέρνει να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση! Άλλωστε με τους υπόλοιπους συντελεστές του έργου κάνει πολύ παρέα έτσι κι αλλιώς…

Ένας από τους σταθμούς της επιτυχημένης παράστασης του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη ήταν και το νησί των Ιπποτών. Εκεί, η Μαρία είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει τα μπάνια της αλλά και υπέροχα κοκτέιλ στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα επισκέφτηκε και το spa για να αφεθούν σε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος στον εξαιρετικά προσεγμένο χώρο για ολιστικές θεραπείες, αρωματοθεραπεία και μασάζ προσφέροντας τους ηρεμία, ευεξία, τόνωση, αναζωογόνηση και απόλυτες στιγμές χαλάρωσης.

Το νησί ήταν ανάσα δροσιάς για όλη την παρέα από “Τα βαφτίσια”. Τα παιχνίδια και τα μακροβούτια στην πισίνα κάτω από το Ροδίτικο ήλιο δεν είχαν τέλος ενώ απόλαυσαν και μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

READ more