Μ. Στρατής για την Μ. Συνατσάκη: “Το κορίτσι μου δεν με ζηλεύει, ούτε εγώ εκείνη”

Ο Μύρωνας Στρατής βρέθηκε ανάμεσα στα Everyday Girls, του MTV και απάντησε σε μια σειρά απρόσμενων ερωτήσεων. Βασικό θέμα δεν ήταν άλλο από το κορίτσι του, τη Μαίρη Συνατσάκη, την οποία δηλώνει έτοιμος να παντρευτεί!

Μεγάλο του πάθος, προς έκπληξη όλων, είναι η μαγειρική για την οποία εξηγεί ότι θα μπορούσε ακόμα και να θυσιάσει το τραγούδι, ενώ η σπεσιαλιτέ του είναι μία βελουτέ σούπα με κουνουπίδι, παρμεζάνα και λάδι τρούφας. “Όποτε πηγαίνω σε ένα εστιατόριο, πάντα ρωτάω γιατί αυτό είναι έτσι, τι έχει μέσα;”. Όπως καταλαβαίνετε είναι “αγόρι για σπίτι”, όχι όμως μόνο λόγω μαγειρικής.

Ο ίδιος εξηγεί πως στη σχέση του είναι τρυφερός και πως δεν ζηλεύει σχεδόν καθόλου. “Ήμουν πάντα μονογαμικός. Απιστία δεν μου έχει συμβεί ποτέ, παλιά θα σου έλεγα σίγουρα όχι, ωστόσο μεγαλώνοντας πιστεύω ότι υπό συνθήκες και αν έβλεπα ότι θα μπορούσε να υπάρχει μία συνέχεια κανονική, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Το κορίτσι μου δεν με ζηλεύει, ούτε εγώ εκείνη. Το θέμα είναι να θαυμάζεις τον άλλο. Να αγκαλιάζεις τον άνθρωπο και να χαίρεσαι. Όταν αγαπάς και βέβαια έχεις άγχος, αλλά η ζήλεια θέλει ένα όριο“.

Πώς περνάνε όμως με την Μαίρη και πόσο σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας; “Είμαι πολύ ερωτευμένος και ναι, έχω φανταστεί τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά, άλλωστε μικρός ήθελα 23 χρονών να έχω ήδη δύο! Θέλω παιδιά και θέλω οικογένεια, αυτό είναι το όνειρό μου!”

Όσο για τα δώρα που αγοράζει στο κορίτσι του, δηλώνει βραχυκυκλωμένος. “Όταν πρόκειται να αγοράσω δώρο στην αγαπημένη μου, νομίζω ότι η λύση είναι μία δωροεπιταγή από online store για να είμαι σίγουρος ότι θα καλύψω το γούστο της! Αν όμως πρέπει να διαλέξω τελικά δώρο, θα πάρω… εσώρουχα!”

Τέλος, μίλησε για την συμεργασία του που ξεκινάει με τον Ησαϊα Ματιάμπα και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο στο Σταυρό του Νότου: “Θα πούμε και γυναικεία τραγούδια με..τον δικό μας αναπάντεχο τρόπο, για παράδειγμα θα ακούσετε ακόμα και Ριάνα!” Έχω κάνει πολλές συνεργασίες με ‘Ελληνες που δεν φανταζόμουν, όμως θα φοβόμουν μία συνεργασία με έναν πιο λαϊκό τραγουδιστή. Δεν λέω ποτέ όχι βέβαια, αλλά πιστεύω ότι η συγκέκριμενη συνεργασία θα αρέσει πολύ”.

Read More

And More