Μ. Συνατσάκη : Τι μας απαντά σε σχέση με την αποχώρησή της από το “Πρωινό Mou” !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και θέλουν την Μαρία Συνατσάκη την νέα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται εκτός “Πρωινού Mou”. Οι ιθύνοντες του Mega το σκέφτηκαν λέει και το αποφάσισαν και έτσι η νεαρή παρουσιάστρια αποχωρεί από την καθημερινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Είναι ,όμως, αλήθεια έτσι τα πράγματα; “Προσωπικά αν με ρωτάτε, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο…”¨, λέει η Μαρία στο “TLIFE” και συνεχίζει :

“Με το κανάλι δεν έχουμε κάνει για την ώρα, καμία συζήτηση που να αφορά στο “Πρωινό Mou”. Μία πρώτη κουβέντα που είχαμε πριν απο καιρό, αφορούσε στο “Master Chef 2″, το οποίο το κανάλι προσανατολίζεται στο να το βγάλει τελικά φέτος στον αέρα”.

-Οπότε δεν έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσής σου από το “Πρωινό Mou” ;
-Οχι, δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως θέμα, γιατί δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση.

-Απ ΄ότι γνωρίζω στο κανάλι και στο τηλεοπτικό τους πόστο δεν έχουν επιστρέψει ακόμα ούτε η Φαίη Σκορδά, ούτε ο Γιώργος Λιάγκας…

-Ακριβώς… Ετσι, όπως καταλαβαίνεις πρώτα θα επιστρέψουν τα παιδιά και θα κάνουν τις συζητήσεις τους με το κανάλι σε σχέση με τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής χρονιάς και του “Πρωινού Mou” και στην συνέχεια θα παρθούν και όλες οι υπόλοιπες αποφάσεις.


Read More

And More