Μ. Χρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Επιστροφή στο σπίτι με την κορούλα τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τετάρτη η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λεό Πατίτσας μετά τον ερχομό της κορούλας τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και οι δυο τους έλαμπαν από χαρά.
Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η όμορφη Μαριέττα και ο σύζυγός της αναχώρησαν για το σπίτι τους τελικά σήμερα το απόγευμα, κρατώντας στην αγκαλιά τους την μικρή τους πριγκίπισσα.
Η Μαριέττα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μεσημέρι της Τετάρτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.450 γραμμάρια.
Ο γυναικολόγος της Θάνος Παράσχος είχε μίλησε στο TLIFE αναφέροντας χαρακτηριστικά: Οι πόνοι της ξεκίνησαν το πρωί (σ.σ. της Τετάρτης), την είδα πρώτα εγώ και μετά πήγε στο Ιασώ όπου εξελίχθηκε ο τοκετός γρήγορα και ομαλά. Η ίδια ήταν πολύ καλά και χαρούμενη όπως πάντα και ο σύζυγος το ίδιο κεφάτος. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Κοντά της είναι φυσικά ο σύζυγός της αλλά και όλη η οικογένεια.
Στο πλευρό της Μαριέττας από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της, αλλά και ο αδερφός της Θανάσης, όπως επίσης και όλη η οικογένεια που περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της μπέμπας.

Δες τις φωτογραφίες

Με τον αδερφό της Θανάση Χρουσαλά

Ο Θάνος Παράσχος με τη Μαριγώ Λαιμού

Read More

And More