Mad VMA 2016: Όλα όσα έγιναν στα backstage της 13ης απονομής! Φωτογραφίες

Μουσική, χορός, τραγούδι, συγκίνηση, βραβεύσεις και πλήθος διάσημων Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών γέμισαν το Κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρου για την 13η απονομή των Mad VMA 2016. Σύνθημα της βραδιάς… «My music… My story!».

Το TLIFE παρακολούθησε από κοντά το φαντασμαγορικό show και «τρύπωσε» στα παρασκήνια εξασφαλίζοντάς σου πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ποιος ήταν με ποιον στα καμαρίνια; Ποιος είχε άγχος; Ποιος έκανε πρόβες για το act ως την τελευταία στιγμή; Και ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στα παρασκήνια μαζί με τους καλλιτέχνες;


Σάκης Ρουβάς

Πρώτος και καλύτερος στα backstage ήταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε όπως κάθε χρόνο στο show για να στηρίξει τους φίλους του και συνάντησε πίσω από τις κάμερες την Έλενα Παπαρίζου. Εκεί βρέθηκε και ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης.


Έλενα Παπαρίζου, Ηλίας Ψινάκης

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ MAD AWARDS

Όσο για το live της καλοκαιρινής γιορτής του τραγουδιού; Στη σκηνή των μουσικών βραβείων ανέβηκαν οι: Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Stan, Melisses, Boys & Noise, αλλά και ο φετινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Eurovision Sergey Lazarev.

Επίσης οι: REC, Μελίνα Ασλανίδου, Demy, Ηλίας Βρεττός, Playmen, Κωνσταντίνος Αργυρός, Naya, Κωνσταντίνος Κουφός, Νίνο, Κατερίνα Στικούδη και Vassy, αλλά και η τραγουδίστρια της Βουλγαρίας στη φετινή Eurovision, Πόλι Γκένοβα.


Κατερίνα Στικούδη , Νίνο

Η έκπληξη στα φετινά Mad VMA ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση, η οποία μετά από 7 χρόνια απουσίας, επέστρεψε με ένα δυναμικό comeback. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το εντυπωσιακό opening act στις 8 το βράδυ και στη συνέχεια βρέθηκε στο live του X Factor.

Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έλενα Παπαρίζου

Δέσποινα Βανδή

Ελένη Φουρέιρα

Δήμος Βερύκιος, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Demy

Έλενα Παπαρίζου

Άννα Βίσση

Σέξι Κατερίνα Στικούδη

Γιώργος Λιάγκας, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κατερίνα Στικούδη

Vassy

Demy

Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Παπαρίζου

Melisses

Κωνσταντίνος Αργυρός

Demy

Αποκαλυπτική Μαίρη Συνατσάκη

Λευτέρης Ελευθερίου, Βασιλική Τρουφάκου

Χρήστος Δάντης

Ματθίλδη Μαγγίρα, Βασίλης Καλλίδης

Playmen, Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Άννα Βίσση

Sergey Lazarev, Έλενα Παπαρίζου

Kings και Antonella

Κατερίνα Τσάβαλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More