MAD VMA 2019: O Κώστας Μπακογιάννης βράβευσε τις «Μέλισσες» – Τι του είπε ο Χρήστος Μάστορας; [video]

Μπορεί τα Mad Video Music Awards να είναι μία εντελώς μουσική βραδιά, αυτό όμως δε σημαίνει πώς άνθρωποι της πολιτικής και των κοινών γενικότερα δεν έχουν μία θέση εκεί.

Έτσι, λοιπόν, στην 16η απονομή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίόυ, το “παρών” έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο εκλεγμένος πλέον δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) και όχι μόνο παρακολούθησε τα εντυπωσιακά live acts που παρουσιάστηκαν επί σκηνής, αλλά απένειμε κι ένα βραβείο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός, παρέδωσε το βραβείο καλύτερου γκρουπ στις «Μέλισσες», με τον Χρήστο Μάστορα να λέει χαρακτηριστικά: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, που παίρνουμε αυτό το βραβείο από τον δήμαρχό μας. Έναν άνθρωπο που έχει ένα χρέος γι’ αυτή την πόλη. Ελπίζουμε να το φέρεις εις πέρας. Συγχαρητήρια και καλή θητεία…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά του Κώστα Μπακογιάννη στα βραβεία MAD. Τα είχε τιμήσει με την παρουσία του και πριν από αρκετά χρόνια.

Read More

And More