Madonna: “Στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε”

Η Ελλάδα έχει γίνει επίκεντρο σε διεθνές επίπεδο! Παρόλο που η οικονομική κρίση είναι ένα φαινόμενο που βιώνουν και άλλες χώρες η δική μας φαίνεται πως αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα! Ακόμα και η Madonna εξέφρασε την άποψή της για την παγκόσμια οικονομική κρίση αναφέροντας την Ελλάδα.

Η βασίλισσα της pop κατά την διάρκεια της συναυλίας της την Πέμπτη το βράδυ στο Olympia του Παρισιού μίλησε για τις “τρομακτικές στιγμές” που βιώνει ο πλανήτης λόγω της κατάρρευσης των αγορών. Είναι ευθύνη και των καλλιτεχνών να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της εποχής αιτιολόγησε την παύση της από το τραγούδι για να πει την άποψή της.

“Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος. “Eσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις!”, λες συνέχεια. Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας” αναφέφερε χαρακτηριστικά η Madonna.

Δες τι δήλωσε η βασίλισσα της pop:

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία:

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/27-07/madonna1.jpg

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/27-07/madonna2.jpg

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/27-07/madonna3.jpg

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/27-07/madonna4.jpg

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/27-07/madonna5.jpg

Read More

And More