Madwalk 2018: Η Βάνα Μπάρμπα στο πλευρό της κόρης της που περπάτησε στην πασαρέλα της Υβόννης Μπόσνιακ! [pics,vid]

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε για ακόμη μια χρονιά το πιο ανατρεπτικό show που συνδυάζει μόδα και μουσική! Το Madwalk by Serkova έλαβε χώρα και φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες βρέθηκαν εκεί για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό show.

Ανάμεσα στις διάσημες παρουσίες που έδωσαν το παρών ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία όμως βρέθηκε στα φετινά Madwalk για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο! Η καλλονή κόρη της, Φαίδρα, συμμετείχε στο show της Υβόννης Μπόσνιακ, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας της δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας μόδας.

Το TLIFE βρέθηκε στα backstage των Madwalk 2018 και απαθανάτισε την περήφανη μητέρα να βρίσκεται στο πλευρό της 16χρονης κόρης της. Η Βάνα Μπάρμπα δεν άφησε λεπτό μόνη της την Φαίδρα και ήταν δίπλα της, ώστε να της δώσει αυτοπεποίθηση και δύναμη! Η κόρη της γνωστής ηθοποιού και του Αναστάση Μαρασλή, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να δοκιμάζει τις δυνάμεις στην πασαρέλα, με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία!

Δες όλα τα στιγμιότυπα που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Δες και βίντεο:

Read More

And More