Madwalk 2019: Η sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή και το catwalk με δύο καλλονές-έκπληξη! (video)

To MadWalk 2019 – The Fashion Music Project επέστρεψε για 9η συνεχόμενη χρονιά και ένωσε σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event τη μόδα με τη μουσική. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 1η Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Στο εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήθηκε, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα συμφωνικό σύνολο υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου, όπου συνόδευσε τα ξεχωριστά διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες μαζί με πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand.

Γι’  άλλη μία φορά, η γυναίκα που έχει κατακτήσει την Ευρώπη και τώρα ετοιμάζεται να κάνει και διεθνή καριέρα, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… Να μας εντυπωσιάσει! Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μας γύρισε μερικές δεκαετίες πίσω και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’80, διασκευάζοντας το θρυλικό “Gypsy Woman”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τη BSB συντέλεσαν στο charity act τις βραδιάς, ενώ στη σκηνή μαζί της βρέθηκαν η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM.

Δες το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE:

Read More

And More