Μάγδα Τσέγκου: Εντυπωσιακή παρουσία στα Επιχειρηματικά Βραβεία! Φωτογραφίες

Με μια λαμπερή εκδήλωση, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού και οικονομικού γίγνεσθαι της χώρας, ολοκληρώθηκαν τα Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. Η παρουσιάστρια της βραδιάς έκλεψε τις εντυπώσεις με την λαμπερή της εμφάνιση σε μια βραδιά που διήρκεσε τρεις ώρες και από την οποία δεν έλειψε κάνεις!

Η Μάγδα Τσέγκου επέλεξε για την παρουσίαση ένα ξεχωριστό φόρεμα δια χειρός Clara Gioia, ενώ για το after party η σχεδιάστρια Kallia Kossieri έραψε για εκείνη μια ολόλευκη τουαλέτα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Geoffrey R. Pyatt, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης και πολλοί άλλοι.

Read More

And More