Μάγδα Τσέγκου: Έτσι είναι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά σήμερα – Η απώλεια που δεν μπορεί να διαχειριστεί

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Ελένη Μουστάκη για την τραγική απώλεια που βίωσε, αλλά και τα καυστικά σχόλια που δέχτηκε για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Δεν διαχειρίστηκα ποτέ την απώλεια του. Έτσι κι αλλιώς δεν διαχειρίζεται αυτό. Κανείς δεν μαθαίνει να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Οικογενειακώς βιώσαμε αυτή την τραγωδία. Ήταν πολύ άσχημο και έγινε ξαφνικά, είναι ο άγγελος μας που είναι στον ουρανό. Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά», εξομολογήθηκε η Μάγδα Τσέγκου.

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΪ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, έχουμε μιλήσει και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος», ανέφερε η Μάγδα Τσέγκου για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά.

 

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και αυτό ήταν το καυστικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: «Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη». Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το «αστείο» σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων».

Read More

And More