Μαγικός Καθρέφτης: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την πρώτη ελληνική 3D ταινία! Video

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η προβολή της πρώτης ελληνική 3D ταινίας και οι κινηματογραφικές αίθουσες “γέμισαν” ευχές και μαγεία… Ο λόγος για τον “Μαγικό Καθρέφτη” με πρωταγωνιστές τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Κώστα Κόκλα, Ελένη Κοκκίδου, Λευτέρη Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Τάκη Παπαματθαίου (και πολλούς ακόμη) που μας ταξιδεύουν στο χωροχρόνο… και κρύβουν πολλές εκπλήξεις.
Το team της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας “Νήsos”, επιστρέφει με ένα “Μαγικό Καθρέφτη” που βάζει τους ήρωες σε μεγάλες περιπέτειες… Το σενάριο υπογράφουν η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Χρήστος Δήμας ενώ η παραγωγή είναι του Γιάννη Ιακωβίδη. Ακόμη, εντυπωσιακή δουλειά έχει γίνει από τον διευθυντή φωτογραφίας Γιώργο Αργυροηλιόπουλος.

Και επειδή επιτυχημένη ταινία χωρίς απρόοπτα εν υπάρχει, οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν μέσα από ένα video όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες!

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Παίζουν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, Σταύρος Σβίγγος, Αθηνά Αλεξοπούλου

“Ο Μαγικός Καθρέφτης” παίζεται στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment.

Read More

And More