14 σταρ σου δείχνουν πως να φορέσεις το τζιν σορτς. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Το σορτς είναι ένα κομμάτι που αγαπάμε! Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δίνει το παρών από τη στιγμή που θα μπει ο Μάρτιος μέχρι να τελειώσει ο Οκτώβριος, περίπου! Το συνδυάζουμε παντού και με τα πάντα. Κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση που το “σηκώνει”.

Είναι ένα κομμάτι που φόρεσες πολύ τον τελευταίο καιρό, και ειδικά όταν οι βαθμοί ακούμπησαν του 40. Και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές. Για αυτό το λόγο είχα μια ιδέα…

Έψαξα και βρήκα πρόσφατες εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities, οι οποίες φορούν… τι άλλο; Το τζιν σορτς φυσικά! Είναι ένα θέμα αφιερωμένο σε εσένα που θέλεις να το φορέσεις με στιλ, αναζητάς νέους συνδυασμούς και φρέσκες ιδέες. Εκτός από αυτό, θέλω να σου αναφέρω και κάτι άλλο, πριν περάσουμε στο κεντρικό θέμα. Στο τέλος του κειμένου μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου. Την πιο stylish επώνυμη. Γιατί η γνώμη σου πάντα μετράει…

Η Miranda Kerr αποφάσισε να το συνδυάσει με ένα basic tank top, πινελιές σε μπλε απόχρωση και rock ankle boots.

H Selena Gomez δημιούργησε έναν μίνιμαλ συνδυασμό με το λευκό πουκάμισο και τα chealse boots να κλέβουν την παράσταση.

Η Rihanna προτίμησε ένα grunge στιλ και πιο συγκεκριμένα ένα t-shirt και mountain boots.

H Emily Ratajkowski προτίμησε ένα sexy style (εννοείται), με βασικά κομμάτια ένα loose top, nude πέδιλα και μια mini chain bag.

H πάντα cool, Kendall Jenner, το φόρεσε με ένα basic top, ένα σατέν πανωφόρι και μαύρα ankle boots. Πρόσθεσε aviator sunglasses.

Η Heidi Klum έκανε την εμφάνισή της με ένα total black look σε rock ύφος και με βασικά κομμάτια ένα denim shorts, ένα τοπ και μαύρα πέδιλα.

H Alessandra Ambrosio φόρεσε το denim shorts της με ένα boheme look. Συγκεκριμένα το ανάδειξε με ένα ethnic κιμονό, lace up πέδιλα και μια oversized tote.

H Lily Rose Depp επέλεξε styling που αρμόζει τέλεια σε νεανικά outfits. Ένα λευκό t-shirt και sneakers ήταν αρκετά για να συνδυάσει το αγαπημένο denim shorts.

H Chrissy Teigen έριξε μια ριγέ ρόμπα στους ώμους της, πρόσθεσε ένα καπέλο, μπεζ πέδιλα και μια tote και δημιούργησε το απόλυτο styling.

H Vanessa Hudgens το ανάδειξε με μια μαρινιέρα, έναν μπερέ, μια tote bag και mules.

H Olivia Culpo επέλεξε ένα τζιν σορτς σε ψηλόμεση γραμμή και το φόρεσε με ένα off shoulder top και λευκές γόβες.

Η Poppy Delevingne προτίμησε ένα urban styling με βασικά κομμάτια ένα printed top, πάνινα sneakers και μια τσάντα με κρόσσια.

Η Emma Roberts προτίμησε ένα pyjama top, δερμάτινα slides και cross body bag.

H Nicky Hilton φόρεσε ένα ρομαντικό τοπ, φλατ σανδάλια και μια tweed chain bag.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More